Európa csúcsán a tiszafüredi kajakos

Fotó: Facebook

Ifjúsági Európa bajnok lett Kulcsár Csenge Emese a City-Gas Tiszafüredi Kajak-Kenu Sportegyesület versenyzője. A versenyt július 11-14. között tartották Csehországban.

A magyar válogatott ifjúsági K4-es egységének tagjaként vett részt az Európa Bajnokságon a tiszafüredi kajakos. Edzője, Szabó Attila elmondta, hogy 3 válogatón szerepelt jól Csenge a versenyt megelőzően, így Makrai Csaba utánpótlás szövetségi kapitány beválogatta őt a válogatott keretbe.

Csenge 9 éve kajakozik, 5 éve rendszeresen tagja a válogatottnak kiemelkedő teljesítménye miatt, így megszokta már az ottani közeget és csapattársaival nem először ülnek egy hajóban.

A csapat európai csúccsal nyerte meg 500 méteres futamát.

“A rajtunk nagyon jól sikerült, ez plusz motivációt adott nekünk a táv teljesítéséhez”

-idézte fel a verseny kezdetét a tiszafüredi kajakos. Hozzátette, hogy végig nagyon izgult a felkészülés alatt és a verseny előtt közvetlenül is.

Fotó: Facebook

“Fantasztikus érzés volt, ahogy a magyar himnusz hallgattuk az éremosztás alatt”

-tette hozzá.

A K4-es csapat tagjai Potoniec Zsófia, Rugási Csilla, Kulcsár Csenge, Csikós Zsóka voltak.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

A nemzeti érdek az első

A kormány az illegális migrációval kapcsolatos minden kérdést a nemzeti érdek oldaláról közelít meg – hangsúlyozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna péntek

Tovább »

Jégkrém Gyermeknapra

A közelgő Gyermeknap alkalmából a Szolnok-Tisza Rotary Klub a Tisza Coop és Sándor Iván fuvarozó segítségével a Bestar Hungary Kft. felajánlását, több ezer jégkémet osztott

Tovább »