Újabb szertelen délután

Kép: police.hu

Folytatódott a Szertelen délután a családias hangulatú Talifish teaházban Szolnokon.

A Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei a Szertelen Ifjúsági Ház munkatársaival közösen szerveztek programot 2019. június 12-én középiskolásoknak a Talifish Teaházban Szolnokon.

Az esemény célja, hogy a fiataloknak minél több lehetőséget ajánljanak a szabadidő hasznos eltöltéséhez, a csellengés és a káros szenvedélyek mellőzésével. Az összejövetel részeként az alkoholizmusról, illetve annak rabságáról és a leszokás módjairól beszélgettek kötetlenül a diákok és a szakemberek. A délutáni kikapcsolódás végül házi asztalitenisz, biliárd és darts versenyekkel zárult.

police.hu


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Tizennégy hektár égett le

Tegnap balesetek és tűzesetek egyaránt történtek megyénkben, utóbbiak közül két – szántóföldön történt – esemény emelkedett ki. Villanyoszlopnak ütközött és oldalára borult egy kisteherautó tegnap

Tovább »

Folytatódik a Kun-Mediátor per

A 2020. július 7-ére kitűzött tárgyalási napon iratok ismertetésére került sor. Az ún. Kun-Mediátor ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan

Tovább »

Hidegfront vet véget a kánikulának

Szombaton napközben egy hidegfront érkezik északnyugat felől, így délután nyugaton, északnyugaton és néhol északon záporok, zivatarok már kialakulhatnak, majd este, éjjel egyre többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra.

Tovább »