Pedagógus napi ünnepség

Az ünnepségen részt Kovács Szilvia alpolgármester, Pánti Ildikó és Karcagi-Nagy Zoltán önkormányzati képviselő, Szarka Lászlónét az intézmény nyugalmazott vezetője.

Pedagógus napi ünnepséget tartott a Déryné Kulturális Központban a Madarász Imre Egyesített Óvoda. Az ünnepségen részt Kovács Szilvia alpolgármester, Pánti Ildikó és Karcagi-Nagy Zoltán önkormányzati képviselő, Szarka Lászlónét az intézmény nyugalmazott vezetője.

Gulyás Ferencnét ünnepi gondolatai után Kundra Hanna, a Táncsics krt. 17. óvoda Nyuszi csoportos óvodása egy mesével köszöntötte az aktív és nyugdíjas dolgozókat, vendégeket a pedagógus nap alkalmából. A közelmúltban Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért díjat vette át Lévainé Kovács Róza, a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezető-helyettese, a Kováts tagintézmény tanára, akit ebből az alkalomból egy virágcsokorral köszöntött Gulyás Ferencné, megköszönve az óvodának nyújtott segítségét is.

Ezután a nyugdíjba vonuló kollégákat búcsúztatták el. Elsőként a 40 évi szakmai munka után nyugdíjba vonuló Balogh Sándornét, a Takács Péter úti óvoda óvodapedagógusát, akinek életútját Gulyás Ferencné ismertette, majd átadta számára az óvodától kapott virágcsokrot és dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérmet, majd a díjazottat a Takács Péter úti óvoda Süni csoportos gyermekei és az óvoda dolgozói köszöntötték.

Németh Imréné, a Zöldfa úti óvoda óvodapedagógusa szintén 40 év szakmai munka után most nyugdíjba vonul. Őt is Gulyás Ferencné búcsúztatta, majd átadta számára az óvodától kapott virágcsokrot és dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérmet. A díjazottat Zöldfa úti óvodásai, volt óvodásai és kollégái köszöntötték. A Táncsics krt. 19-es óvodából Háló Éva óvodapedagógus vonul nyugdíjba 40 év szakmai munka után. Őt is Gulyás Ferencné búcsúztatta, majd átadta számára az óvodától kapott virágcsokrot és dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérmet.

Gulyás Ferencné intézményvezető itt köszöntötte a jubileumi jutalomban részesülő dolgozókat is. 30 éves jubileumi díjban részesült Kovácsné Czigle Erika és Cseppentő Lajosné óvodapedagógus, 40 éves jubileumi díjban részesült Balogh Sándorné, Németh Imréné és Háló Éva óvodapedagógus.

A MIEÓ 15 éve díjat alapított, mellyel a nevelőközösség javaslatára elismeri a kimagasló szakmai munkát mind szervezeti, mind nevelői szinten. Most Gulyás Ferencnétől azok vehették át a díjakat, akik ebben a nevelési évben kimagaslóan, magas szakmai színvonalon kamatoztatták tehetségüket, végezték munkájukat. Az év óvodája a Kuthen úti Óvoda lett, az Év pedagógusa a 2018/2019-es nevelési évben Balogh Sándorné, a Takács Péter úti óvoda, Szarka Péterné, a Csokonai úti óvoda, Gyökeres Éva, a Takács Péter úti óvoda óvodapedagógusa lett. Az év pedagógiai munkát segítő díjat kapta Kisné Diviki Anikó, a Kinizsi úti óvoda dajkája és Házi Gyuláné, a Gépgyár úti SZIM óvoda dajkája.

Az intézményi díjazottakat és pedagógus nap valamennyi jelenlévőjét a Kuthen úti óvoda gyermekei köszöntötték.

infoKarcag

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights