Látványos verseny készül Szolnokon

Az ország legjobb motoros, gépkocsizó és karos forgalomirányító rendőreinek versenyét nézhetik meg Szolnok belvárosában.

Az ORFK-OBB felkérésére a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága 2019. június 4-6. között Szolnokon rendezi meg a IX. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.

A három napos rendezvényre az ország 19 megyéjéből és a BRFK állományából érkeztek közlekedésrendészeti rendőrök, valamint a verseny történetében először a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Központja is képviselteti magát egy csapattal. Összesen 21 csapat méri össze tudását karos forgalomirányítás, motoros- és gépkocsizó járőr kategóriákban.  

Az országos döntőt 2019. június 4-én Óberling József rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályvezetője nyitotta meg a martfűi Termálhotelben, ahol dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és dr. Papp Antal, Martfű város polgármestere is köszöntötte a résztvevőket.

A versenyzők már a megnyitót követően elfoglalták helyüket az asztaloknál, tollat ragadtak, és megírták az elméleti teszteket.

A döntő leglátványosabb elemei, a gyakorlati versenyek 2019. június 5-én reggel kezdődnek Szolnok belvárosában. A rendőrök három helyszínen versengenek és mutatják be tudásukat. Gépkocsival a Baross úton, motorkerékpárral a Kossuth téren és karos forgalomirányításban az egyik legforgalmasabb kereszteződésben, a Vásárcsarnoknál.

Bízunk benne, hogy a látványos versenyszámokat sok érdeklődő felnőtt és gyermek is megtekinti, és a szükséges forgalomkorlátozások nem okoznak kellemetlenséget a közlekedőknek.

Várunk mindenkit szeretettel:

a gyakorlati verseny megnyitójára:           8 óra 30 perc               Szolnok, Kossuth tér

és a gyakorlati versenyekre:

Karos-forgalomirányító:         9 óra 30 perctől          Szolnok, Ady Endre út és Boldog Sándor István krt. kereszteződése

Motoros versenyszám:           9 óra 30 perctől          Szolnok, Kossuth út

Gépkocsizó versenyszám:      9 óra 30 perctől          Szolnok Baross Gábor út (Mészáros L. utca és a Szapáry út közötti szakasza )

police.hu


Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights