Közlekedésrendészeti verseny Szolnokon

Véget ért a háromnapos szakmai megmérettetés Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Idén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendezhette meg a IX. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt. A háromnapos rendezvénynek Martfű és Szolnok városa adott otthont. A döntő leglátványosabb elemét, a gyakorlati versenyszámokat a megyeszékhely belvárosában tartották, ahol az eső sem szegte kedvét a versengőknek.

A martfűi Thermálhotelben 2019. június 6-án megrendezett ünnepélyes eredményhirdetésen Óberling József rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályvezetője értékelte a versenyt és a versenyzőket. Méltatta a résztvevők és kísérőik szakmai felkészültségét, valamint elismeréssel szólt a szervezők munkájáról is. A díjátadót dr. Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke is  megtisztelte jelenlétével. 

A karos forgalomirányítók összesített versenyében első helyezett Puklér András c.r. törzszászlós, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzője lett. Második helyen Tóth Tímea Rozália r. őrmester (Bács-Kiskun MRFK), a harmadik helyen pedig Molnár Dávid r. őrmester (BRFK) végzett. A motorkerékpáros járőrök összesített versenyében Soltész Tibor r. főtörzsőrmester, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzője  nyújtotta a legjobb teljesítményt. Második helyen Fazekas Csaba c.r. főtörzsőrmester (Csongrád MRFK) végzett, míg a harmadik helyezettnek járó díjat Verebi Zoltán r. törzszászlós (Békés MRFK) vehette át. A járőr-gépkocsivezetők összetett versenyének győztese Mura-Mészáros Zoltán r. törzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársa lett. A képzeletbeli dobogó második fokára Lőrincz Balázs c.r. főtörzsőrmester (Somogy MRFK), míg harmadik fokára Baukó Bálint r. főtörzsőrmester (Veszprém MRFK) állhatott.

A csapatok összesített versenyét idén is a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyerte meg, így a vándorserleget örökre magukénak tudhatják. Második helyen a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság csapata végzett, míg a bronzérmes helyet a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata nyerte el.

police.hu


Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights