Kiskulcsosi kavalkád Karcagon

Kép: infoKarcag

Kiskulcsosi Kavalkád címmel rendezte meg a KÁIAMI Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézmény a hagyományos műsoros estjét a Déryné Kulturális Központ színháztermében.

A rendezvényt Futóné Szabó Margit tagintézményvezető nyitotta meg Aranyos Ervin Tavasztündér című versével. – Hogy a kikelet köszöntése még vidámabb legyen, öszszegyűjtöttünk gyermekeink segítségével egy kis tavaszi virágcsokrot Önöknek, amelyet nagy szeretettel nyújtunk át.

A Kiskulcsosi Tagintézmény apraja-nagyja nagy izgalommal készült, hogy tehet-ségét ezen az estén megmutathassa, és produkciójával kedveskedjen az édesanyáknak. Mesével, énekkel, tánccal, különböző hangszerrel szeretnénk elkápráztatni közönségünket – fogalmazott a tagintézmény-vezető.

A tanulók a köszöntő gondolatok után verseket, népdalokat adtak elő. A zeneiskolások különböző hangszeres pro-dukciókkal is készültek, míg a zenei szakkörösök előadásukat jelnyelvvel is kiegészítették. Több osztály pedig zenés-táncos műsorral szórakoztatta a közönséget.

infoKarcag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ittasan balesetezett Tiszafüreden

A Tiszafüredi Rendőrkapitányságon eljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 30 éves egyeki lakos ellen – írja a police.hu. A férfi

Tovább »