Beszakadt az úttest a karcagi toronyháznál

Még egy fiatal hölgynek sikerült épp áthajtania péntek délután fél hat körül a Toronyház előtti útszakaszon, melyen már megvolt gyűrődve az aszfalt.

A pár perccel később arra járőröző rendőrök már azt észlelték, szakad befelé az aszfalt.

Azonnal a helyszínre hívták a szolgálatban lévő kollégáikat és polgárőrt, s két rendőrautóval lezárták az Ady Endre utca – Szent István sugárút – Kertész József utca közötti, mintegy 60 méteres útszakaszt. Értesítették a polgármesteri hivatalt, a közterület felügyelőt, a TRV Zrt.-t és a Városgondnokságot.

A szakemberek pár percen belül megérkeztek a helyszínre, körbeszalagozták az útszakaszt, gondoskodtak terelőtáblák kihelyezéséről. E közben egy újabb aszfaltdarab szakadt be a 4-5 méteres tátongó lyukba. A Rendőrség és a Vízmű szakemberei is arra kérik a lakosokat, autósokat, senki ne közelítse meg a beszakadt aszfaltszakaszt, se gyalogosan, se járművel, vegye igénybe az Ady Endre utcai vagy a Kertész József utcai terelőutat.

Mint a helyszínen megtudtuk, a szakemberek hamarosan megkezdik a leszakadt útszakasz feltárást és az út kijavítását, addig pedig türelmet és nagy odafigyelést kérnek az itt közlekedőktől.

infoKarcag

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights