Ballagás a Györffyben

A karcagi Györffy István Katolikus Általános Iskola két ballagó osztálya osztályfőnökeik vezetésével végigsétáltak az osztálytermeken, ezt követően a Múzeum Parkban koszorút helyeztek el Györffy István szobra előtt.

A Györffy István Katolikus Általános Iskola két ballagó osztálya osztályfőnökeik vezetésével végigsétáltak az osztálytermeken, ezt követően a Múzeum Parkban koszorút helyeztek el Györffy István szobra előtt.

A díszudvaron tartott ünnepségen részt vett Pánti Ildikó önkormányzati képviselő, az iskola nyugdíjas igazgatója, Molnár Pál önkormányzati képviselő, az Iskolaszék elnöke, Szabóné Fábián Éva, a Szülői Munkaközösség elnöke, Gulyás Zsolt plébános, érseki tanácsos, az iskola lelki vezetője, aki útravaló gondolatokat adott a ballagóknak.

Az itt maradó györffysek nevében Molnár Attila7. A osztályos tanuló verssel búcsúzott a végzősöktől. A ballagó nyolcadikosok nevében Kardos Panna 8.A osztályos tanuló köszönt el az iskolától, majd Kovács Miklósné igazgatónő búcsúzott el a végzős diákoktól, majd díjakat elismeréseket adott át a meghívott vendégekkel.

Az 51 ballagóból 11 tanuló kapott „Györffy” plakettet és 13 tanuló vehetett át könyvjutalmat.

infoKarcag

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights