Szezonnyitó értekezlet

Fotó: police.hu

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság 2019. május 16-án tartotta idei első ülését Poroszlón.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság immár hagyományosan három megyei rendőr-főkapitányság – Borsod-Abaúj-Zemplén-, Heves-, és Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságok – valamint az Országos Rendőr-főkapitányság szakembereinek részvételével hangolja össze a Tisza-tó régiójában működő rendőrkapitányságok tevékenységét a turisztikai idény alatt. Ennek célja, hogy a Tisza-tóhoz érkezők és itt élők számára valóban felhőtlen legyen a pihenés.

A Bizottság 2019. május 16-án Poroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrumban rendezte meg szezonnyitó értekezletét. Az ülést megtisztelte jelenlétével Révész Máriusz kormánybiztos és dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, az ORFK Ellenőrzési Szolgálatának vezetője is. Dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte a megjelenteket, mivel a koordinációs feladatokat idén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság látja el.

A bizottságban résztvevő rendőrkapitányságok munkatársai a korábbi évek tapasztalatát figyelembe véve, a lehetőségek teljes körű felhasználásával szervezik a turisztikai idényből eredő, aktuális rendőri feladatokat.

police.hu


Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ez lett Magyarország Tortája 2020-ban

Kormányszóvivő: rendkívüli alkalmakkor mérettetik meg minden nemzet Rendkívüli alkalmakkor mérettetik meg minden nemzet – hangsúlyozta a kormányszóvivő kedden Budapesten, az augusztus 20-i nemzeti ünnep előtti

Tovább »

Megelőzési és életmód tábor Szolnokon

A Szolnoki Rendőrkapitányság Megelőzési és Értékelő Alosztálya, valamint a megyei és városi Balesetmegelőzési Bizottság programokban gazdag tábort szervezett a gyerekeknek. Július második felében két héten

Tovább »