Mutatjuk, hogy áll a strandfejlesztés Abádszalókon

DSC_0104

Több száz millió forintból korszerűsödik ezekben a hónapokban az abádszalóki Tisza-tó Strand. Megnéztük, hogy halad a munka.

Az idei a fejlődés éve Abádszalókon. Az elmúlt évek adósságtörlesztése után, végre a fejlesztésekre, az előrelépésre koncentrálhatunk!

Balogh Gyula polgármester, Abádszalók

Egy, a Területfejlesztési Operatív Programhoz benyújtott sikeres pályázatnak köszönhetően 400 millió forint ölt testet idén a Tisza-tó Strandon. Gőzerővel zajlik a munka, a projekt május közepén körülbelül 70-75 %-os készültségi szinten áll.

Látszódik az új büfésor. Egységes arculat és burkolat, minőségi kiszolgálás, korszerű feltételek. Fotó: Ujvári László

Megújul szinte a strand teljes területe: új, egységes büfésor várja majd a látogatókat, rendezvényteret és sétányokat alakítanak ki, kerékpáros megállópontként funkcionáló kávézó és strandfoci pálya is helyet kap. Emellett teljesen megújult a strand jelképének számító csúszda.

A Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásának köszönhetően száz millió forintból új fogadóépületet, beléptetőrendszert alakítanak ki és új, a komfortérzetet növelő kültéri bútorokat szereznek be.

TEKINTSE MEG KÉPGALÉRIÁNKAT A KÖZÖSSÉGI OLDALON!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Tizennégy hektár égett le

Tegnap balesetek és tűzesetek egyaránt történtek megyénkben, utóbbiak közül két – szántóföldön történt – esemény emelkedett ki. Villanyoszlopnak ütközött és oldalára borult egy kisteherautó tegnap

Tovább »

Folytatódik a Kun-Mediátor per

A 2020. július 7-ére kitűzött tárgyalási napon iratok ismertetésére került sor. Az ún. Kun-Mediátor ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan

Tovább »

Hidegfront vet véget a kánikulának

Szombaton napközben egy hidegfront érkezik északnyugat felől, így délután nyugaton, északnyugaton és néhol északon záporok, zivatarok már kialakulhatnak, majd este, éjjel egyre többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra.

Tovább »