Kisebb károkat okozott a vihar Szolnok megyében

Illusztráció. (Kép: nepszava.hu)

A hét elején az országra lecsapó, erős széllel és nagy mennyiségű esővel érkező vihar országszerte jelentős károkat okozott. Szerencsére mindez térségünkre nem volt jellemző, mindössze négy időjárással összefüggő esemény történt hétfőn.

Hétfő reggel a szolnoki Madách utcában, az alattyáni Jász úton, valamint a Martfű és Mezőhék közötti útszakaszon egy-egy fát döntött ki, vagy tépázott meg a szél. Az egyes helyszíneken a szolnoki és a jászberényi hivatásos, illetve a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók avatkoztak be.

Szolnokon, a Jubileum téren viszont a jelentős mennyiségű csapadék okozott fennakadást az egyik épületben, ahol két liftakna telítődött vízzel. A szolnoki hivatásos tűzoltók búvárszivattyúkkal összesen huszonöt köbméter vizet távolítottak el a két aknából.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Világbajnokságot nyerhetünk kutyatáncban

Magyarországon mindössze 8-10 aktívan működő, profi dog dancer (kutyatáncoltató) létezik, de már világviszonylatban is odafigyelnek ránk: idén egy hollókői kutyatenyésztő, ausztrál juhászkutyájával 4. lett az

Tovább »

Meggy borítja az utat Szolnoknál

Leszóródott egy meggyet szállító teherautó rakományának egy része szerdán este hat óra után Abony és Szolnok között, a 4-es és a 32-es főút találkozásánál lévő

Tovább »