Kisebb károkat okozott a vihar Szolnok megyében

Illusztráció. (Kép: nepszava.hu)

A hét elején az országra lecsapó, erős széllel és nagy mennyiségű esővel érkező vihar országszerte jelentős károkat okozott. Szerencsére mindez térségünkre nem volt jellemző, mindössze négy időjárással összefüggő esemény történt hétfőn.

Hétfő reggel a szolnoki Madách utcában, az alattyáni Jász úton, valamint a Martfű és Mezőhék közötti útszakaszon egy-egy fát döntött ki, vagy tépázott meg a szél. Az egyes helyszíneken a szolnoki és a jászberényi hivatásos, illetve a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók avatkoztak be.

Szolnokon, a Jubileum téren viszont a jelentős mennyiségű csapadék okozott fennakadást az egyik épületben, ahol két liftakna telítődött vízzel. A szolnoki hivatásos tűzoltók búvárszivattyúkkal összesen huszonöt köbméter vizet távolítottak el a két aknából.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ez lett Magyarország Tortája 2020-ban

Kormányszóvivő: rendkívüli alkalmakkor mérettetik meg minden nemzet Rendkívüli alkalmakkor mérettetik meg minden nemzet – hangsúlyozta a kormányszóvivő kedden Budapesten, az augusztus 20-i nemzeti ünnep előtti

Tovább »

Megelőzési és életmód tábor Szolnokon

A Szolnoki Rendőrkapitányság Megelőzési és Értékelő Alosztálya, valamint a megyei és városi Balesetmegelőzési Bizottság programokban gazdag tábort szervezett a gyerekeknek. Július második felében két héten

Tovább »