Megrongálták a műfüves labdarúgópályát Tiszaroffon


Az elmúlt időszakban vandalizmus áldozata lett a roffi műfüves pálya. Az önkormányzat közleményben fordult a nyilvánossághoz.

Korábbiakban már kértük a street workout- és a műfüves labdarúgópálya használóit, hogy azokat rendeltetésüknek megfelelően használják. Ezeknek az eszközöknek a cseréje, javítása, – adott esetben tisztítása – kiemelkedően magas költséggel jár – fogalmazott közleményében a község önkormányzata.

Az egyik eszköz kitört, elhajlított darabja. Kép: Tiszaroff Község Önkormányzata

A beruházás célja az volt, hogy minden korosztály számára megfelelő szabadidő eltöltési lehetőséget biztosítson a településen. Hogy a fiataloknak lehetősége legyen bármikor igénybe venni azt. A helyhatóság kilátásba helyezte, hogy amennyiben folytatódik a pálya rongálása, akkor megteszik a szükséges lépéseket. Arra kérik a lakosságot, hogy az eszközöket rendeltetésüknek megfelelően használja, és ha ettől eltérőt tapasztalnak, akkor figyelmeztessék a károkozókat.

A rongálással a közösségnek biztosított kikapcsolódási lehetőséget és egy, a település által kigazdálkodott eredményt tesznek tönkre – hangsúlyozták.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights