Hat esemény a tegnapi napon

Szerdán négy tűzesetnél és két műszaki mentésnél kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak megyénkben. Egy Szolnok határában történt balesetben többen megsérültek.

Egy magyar rendszámú személygépkocsi, illetve egy utánfutót húzó, moldáv rendszámú kisbusz ütközött össze délelőtt a 4-es számú főút szolnoki elkerülő szakaszán. Utóbbi járműnek rakománya nem volt. A személygépkocsiban öten utaztak, közülük egy ember önerejéből ki tudott szállni, négyet viszont a szolnoki hivatásos tűzoltóknak feszítő-vágó berendezéssel kellett kiszabadítani a roncsból. Mind az öt embert könnyű sérülésekkel szállították kórházba a mentők. A moldáv gépkocsi két utasának nem esett baja. A tűzoltók a járművek áramtalanítását követően megszüntették a forgalmi akadályt.

Körülbelül ezer négyzetméteren égett le az aljnövényzet kora délután Túrkevén, a Hajtó utcában. A mezőtúri hivatásos és a túrkevei önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Sérülés nem történt.

Egy korábban kidőlt, korhadt fa izzott és füstölt délután egy erdős területen Kunmadarason, a Bába utcában. A karcagi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

Egy nagyméretű platánfa egyik ága letört és az úttestre esett délután Jászberényben, a Líceum utcában. A város hivatásos tűzoltói motoros fűrésszel szüntették meg a forgalmi akadályt. Senki sem sérült meg és anyagi kár sem keletkezett.

Hulladék égett egy ingatlan udvarán este Szolnok-Szandaszőlősön, a Katona József utcában. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet, amely során nem sérült meg senki.

Kigyulladt a nádas széle és a körülötte lévő aljnövényzet este Karcagon, a Szamos utcában. A település hivatásos tűzoltói egy vízsugárral avatkozott be. Sérülés nem történt.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights