21. Szolnoki Utazás Kiállítás

A 21. Szolnoki Utazás Kiállítás mintegy 3000 látogatónak kínált rendkívül színes és tartalmas programot pénteken és szombaton.

Díszvendégként Szentendre hozta el turisztikai és kulturális értékeit, a kiemelt térség a Tisza-tó volt. Az ország legszínvonalasabb utazási, üdülési és gasztronómiai vállalkozásai mellett a Szolnok térségi települések bemutatói, kiállításai emelték az esemény színvonalát. A látványosságok sorát egy modern esküvő és egy hagyományos lakodalom bemutatója és számos színpadi produkció gazdagította.

A szervező Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Tourinform Szolnok Iroda mellett Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata egyedi standdal jelent meg a kiállításon, ahol a fesztiválokról, gasztronómiai és kulturális rendezvényekről és aktív szabadidős programokról adtak tájékoztatást.

Az Utazás Kiállítás nulladik, szakmai napján (28-án, csütörtökön) hiánypótló és sokrétű turisztikai konferenciát szervezett az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat és a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács támogatásával „Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Turisztikai Konferencia – Fókuszban a Tisza-tó” címmel.

A 21. Szolnoki Utazás Kiállítás kiemelkedő szakmai és látogatói elégedettséggel zárult.

iSzolnok

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights