Sikeresek a Karcagi Fakanálforgatók

Ínycsiklandó ételeikkel a zsűrit is rendszeresen megfőzi a karcagi Fakanálforgatók csapata, járjanak bármerre is az országban. Díjak, kupák, oklevelek díszelegnek a szűk kis csapat dicsőségfalán.

Ferenczi Béla magyar nóta énekes a fakanalat is jól forgatja. Tucatnyi kupa, oklevél jelzi, hogy főzésben is verhetetlen a Karcagi fakanálforgatók néven induló csapatával, amit egyébként felesége talált ki.

Mára már egyenkabátjuk is van. Azokra a versenyekre mennek csak el, amelyre meghívják őket. Legutóbb Kakucson jártak és onnan is nyertes serleggel, oklevéllel tértek haza.

A főzés nem okoz a csapatnak gondot, melyben családtagok segítik őket. Legyen szó birkapörköltről, hurkáról, kolbászról, töltött káposztáról, vagy épp kakaspörköltről, felesége pedig a házi süteményeivel tarol a zsűri előtt. Ferenczi Béla persze nótaénekesként is kedveskedik néhány dallal minden helyszínen a résztvevő versenyző társainak és a közönségnek is.

infoKarcag

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tanuszoda épül Tiszafüreden

Hamarosan egy fedett tanuszodával gyarapodik a Tisza-tó fővárosa, jelentette be a közösségi odalán Ujvári Imre a város polgármestere. Az erről szóló értesítést Szabó Tünde államtitkár

Tovább »