Melléképület és garázs is égett a hétvégén

Ismételten a tűzesetek képezték az események túlnyomó többségét az elmúlt három napban. Szabadtéri tűzből összesen harminc volt péntektől vasárnapig, emellett több baleset jelentett még munkát.

Kigyulladt egy családi ház melléképülete péntek délelőtt Alattyánban, a Kossuth Lajos úton. A jászberényi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral kezdtek hozzá a lángok megfékezéséhez. Az egységek kiérkezése előtt egy épületben lévő gázpalack felrobbant, négy másikat pedig a tűzoltók az ingatlan mellől vittek el, ezeket nem érte hőhatás. A tűz a főépületre nem terjedt át, viszont az udvaron nagyjából 50 négyzetméteren égette le az aljnövényzetet és megperzselte a közeli kerítést is. Személyi sérülés nem történt.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi szombat délután Jászjákóhalmán, a Fő út és a Petőfi utca kereszteződésében. A jászberényi hivatásos és a jászjákóhalmai önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót. A gépjármű sofőrjét a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

Lesodródott az útról és egy parkoló autónak, illetve egy villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Jászberényben, a Rét utcában. Az esethez a jászberényi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. A gépkocsi sofőrjét a mentők kórházba szállították.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights