Sok volt a baleset és a szabadtéri tűz

Az elmúlt nap leginkább közlekedési balesetekkel és szabadtéri tüzek megfékezésével telt megyénkben.

Árokba csúszott egy török rendszámú nyerges vontató kedd reggel a 32-es számú főúton, Alattyán külterületén. A járműszerelvény vontatmánya az úttesten forgalmi akadályt képzett. A helyszín biztosításában a jászberényi hivatásos tűzoltók működtek közre. Személyi sérülés nem történt.

Egy raktár falának ütközött egy személygépkocsi kedd reggel Karcagon, a Püspökladányi úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az autót és felitatták az útról az abból kifolyó motorolajat. A jármű vezetője nem sérült meg.

Két személygépkocsi karambolozott kedd délután a 4-es számú főúton, Törökszentmiklósnál. A település önkormányzati tűzoltói áramtalanították a járműveket, és felitatták az úttestre került motorolajat. Mindkét autóban csak a sofőrök utaztak, ők nem sérültek meg.

Összeütközött egy ásványvizet szállító teherautó és egy személygépkocsi kedd délután Szolnokon, a Temető utcában. A tehergépjármű sofőrje sértetlenül kiszállt a járműből, a személyautó vezetője viszont az utastérben maradt. Őt a mentők kiemelték, megvizsgálták, nem sérült meg. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat.

Tegnap összesen hat szabadtéri tűzhöz kellett vonulniuk a megye tűzoltóinak. Szerencsére azonban kár vagy személyi sérülés egyik esetben sem történt, mert az egységek időben meg tudták fékezni a lángokat. Jellemzően kisebb területen, pár négyzetméteren volt tűz, de Szolnokon, az Üteg utcában például 800 négyzetméter vált a lángok martalékává.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights