Döntöttek a nyári óvodai ügyeletről Tiszafüreden

Soron kívüli ülését tartotta a tiszafüredi önkormányzat Képviselő-testülete január 30-án. 3 rendelet megalkotásáról, nyári óvodai nyitva tartásról és két álláspályázatról kihirdetéséről döntöttek.

A tiszafüredi Bölcsőde és a Tiszafüredi Óvodák (Cseperedő és Nyitnikék Tagóvoda) 2019. június 17-től július 19-ig zárva tartanak. A Háromkirályok Óvoda és a Tiszafüredi Óvodák közös együttműködésben, összevont csoportokkal kölcsönösen biztosítják az óvodai szolgáltatást a nyári zárva tartás időszakában. Az ügyeletet 2019. június 17-től július 19-ig a Háromkirályok Óvoda, 2019. július 22-től augusztus 23-ig a Tiszafüredi Óvodák látja el.

Az önkormányzat pályázatot hirdet a Városi Könyvtár és Információs Központ igazgatói munkakörének és a Kuthy Elek Egészségügyi Intézmény orvos igazgatói munkakörének betöltésére. A pályázati kiírások megtekinthetők a www.tiszafured.hu weboldalon.

A Képviselő-testület három rendelet megalkotásáról határozott: a közterületek filmforgatás célú használatáról, a közterület használatáról, díjának megállapításáról, valamint az önkormányzat közművelődési feladatainak ellátásáról.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights