Bővítik a polgármesteri hivatalt Berekfürdőn

Berekfürdőn 2018-ban kezdődött el a Polgármesteri Hivatal bővítése.

Az átalakításnak nagyon örülnek a község vezetői, és a település lakosai. Ottjártunkkor Molnár János Berekfürdő polgármestere tájékoztatott bennünket arról, hogy miért volt fontos ez a fejlesztés, illetve, milyen helyiségekkel bővül, a majdani hivatali épület.

Folyamatban van a berekfürdői Polgármesteri Hivatal bővítése, amely mintegy 30 millió forint összegű, állami támogatásból, önerővel kipótolt projektként valósulhat meg. Ennek igazán örül mindenki, ugyanis a mindennapi munka során, akadtak olyan élethelyzetek,-amikor például szociális ügyeket jöttek intézni-hogy a helyhiány miatt, kellemetlenné vált ezen feladatok elvégzése, mivel az adott szobában többen tartózkodtak, munkavégzés céljából, nemcsak azon személyek, akiket érintett a probléma; „hiszen egy egyébként is kényes témát senki sem szeret mások előtt tárgyalni”-fogalmazott a polgármester.

Hasonló, az adóügyintézés is, ami ugyancsak nem szerencsés, ha több ember előtt zajlik. Természetesen mindenre találtak megoldást, de mégiscsak az új hivatali épület minden hiányosságot kárpótolni fog és kényelmes viszonyok között lehet majd a munkát elvégezni.
Polgármester úr nyilatkozatában elmondta, hogy a munkálatok befejezésének várható időpontja, 2019. nyári szezonja lesz.

infoKarcag

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights