100.000 forint a nyomravezetőnek

Ismeretlen tettes megrongálta a szolnoki Kérészek násztánca című alkotás egyik szobrát.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat 16010/361/2019. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2019. február 11. és 2019. február 18. között Szolnokon megrongálta a Tiszai Hajósok terén található, „Kérészek násztánca” című alkotás egyik szobrát.  

A Szolnok Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Rendőr- főkapitányság központi 06-56/501-600-as telefonszámát, vagy a 112-es, 107-es segélyhívószámok valamelyikét, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 0680/555-111 ” Telefontanú ” zöldszámát.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Rendőr- főkapitányság vezetője nettó 100.000 forint, azaz százezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Rendőr- főkapitányság vezetője fenntartja.

police.huAlföldhír.hu
Verified by MonsterInsights