Ovisoknak szerzett örömöt adományával a Coop Szolnok Zrt.

DSC_2262

SZOLNOK | Jól kezdődött az új esztendő a szolnoki Csicsergő Óvodában, ahol hétfőn reggel a Coop Szolnok Zrt. ajándékát adták át az intézménynek.

A Coop Szolnok Zrt. közismert komoly elkötelezettségéről a társadalmi felelősségvállalás terén, sport és kulturális rendezvények támogatása mellett ezúttal a kisgyermekeknek szerzett örömet.

A cég 2018-ban megalapította a „COOP SZOLNOK A KÖZÖSSÉGÉRT ALAPÍTVÁNY”-t. Célja, hogy az alapító COOP Szolnok Zrt. és a közvetlen érdekkörébe tartozó cégcsoportja hozzájáruljon a cégcsoportja működési területén lévő bolthálózatban, valamint a központi irodáiban dolgozók, továbbá a cégcsoport tulajdonosi köréhez tartozó személyek megsegítéséhez, ha ők bármely természeti, egészségügyi, vagy egyéb csapások károsultjai, illetve önhibájukon kívül rászorultak, és hogy támogassa ezen személyek rekreációját. Az alapítvány további kiemelt feladata a működési területen lévő oktatási intézmények – óvodák, általános-, közép- és felsőfokú iskolák, egyetemek – művelődési, egészségügyi intézmények, művészeti csoportok, egészségügyi szűrővizsgálatok, sportesemények, a lakosság széles rétegét érintő egyéb települési rendezvények támogatása az alapítvány vagyonából.

A gyermekek fejlődését elősegíteni hivatott, százezer forint értékű eszközök átadásán jelen volt Fekete Tibor, a COOP Szolnok Zrt. vezérigazgatója és elfogadta a meghívást Szalay Ferenc polgármester is, aki külön is méltatta a cég karitatív tevékenységét.

A gyerekek örömmel bontogatták az ajándékot rejtő hatalmas dobozt, amely Moccanj kockát, Gym készletet, gerenda egyensúlyozó eszközt, 10 lépegető hengert, és 2 forgó-egyensúlyozó ülőkét tartalmazott.

iSzolnok

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Újabb hideg reggel, meleg délután

Hétfőn csak kevés fátyolfelhő lehet az égen, továbbra is a napsütésé lesz a főszerep.  A délkeleti szelet a középső tájakon és a Kisalföldön kísérhetik élénk lökések.

Tovább »