Halálos áldozata is volt a hétvégének

Pénteken és a hétvégén összesen hat beavatkozást igénylő eseménye volt a megye tűzoltóinak. Sajnos Pusztamonostoron egy holttestre is bukkantak a tűzoltók.

Árokba sodródott és tetejére borult egy személygépkocsi péntek délelőtt Törökszentmiklós külterületén. A város önkormányzati tűzoltói biztosították a helyszínt. Az autóban hárman utaztak, közülük a mentők két embert könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba.

Árokba csúszott egy személyautó szombat délután Jászladány és Jászkisér között. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A járműben négyen utaztak, közülük ketten szenvedtek könnyű sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították.

Egy matrac és a rajta lévő ágynemű égett szombat délután Cibakházán, egy Jósika úti családi ház egyik szobájában. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók légzőkészülékben, egy vízsugárral behatoltak az épületbe és megfékezték a lángokat. Senki sem sérült meg, a ház tulajdonosa viszont rokonoknál helyezkedett el.

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres családi ház egyik szobája vasárnap éjszaka Pusztamonostoron, a Zrínyi utcában. A lángok továbbterjedtek a tetőszerkezetre is, amely során az a födémmel együtt beszakadt. A jászberényi hivatásos tűzoltók három gépjárművel érkeztek a helyszínre, és három vízsugárral avatkoztak be. A tűzoltók a romok alatt egy embert holttestét találták meg, amit kivittek az épületből.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights