Az ország legszebb postagalambjai versenyeztek Tiszafüreden

DSC_0113

Hétvégén tartották Tiszafüreden a 63. Országos Postagalamb Kiállítást. Több mint ezer galamb és érdeklődő találkozott a Benedek Gábor Városi Sportcsarnokban.

Kovács Sándor a térség országgyűlési képviselője, valamint Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere nyitotta meg a rendezvényt. Megjelent Bárdos Tibor, a Magyar Postagalamb Sportszövetség elnöke is. Több kategóriában, zsűri értékelte és díjazta a madarakat. A legjobbak január végén, Poznanban képviselhetik hazánkat a Postagalamb Olimpián.

Valamivel több mint ezer postagalambot állítottak ki, érkeztek tenyésztők az ország minden szegletéből, de még külföldről is. Két nap alatt közel hatezer ember volt kíváncsi a szárnyasokra.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Aszály és kártevők

Domján Sándor agrármérnökkel beszélgettünk arról, hogyan hatott a földekre az aszályos, tavaszi időjárás, valamint hogyan lehet védekezni a kártevők ellen. -Az első időszakban alig kaptunk

Tovább »

Kisebb tűzesetek történtek tegnap

Néhány kisebb tűzeset történt csütörtökön a megyében – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Beizzott a villanyóra tegnap hajnalban Kunhegyesen, egy Dózsa György utcai családi

Tovább »