Nyílt nap a Tekóban

39dcdee8ed8b365e0c27e3896dfe4b71

KARCAG | Nyílt napot tartott a Szentannai Sámuel Gimnázium Szakközépsikola és Kollégium. Az intézménybe a legtöbben Karcagról érkeztek, de a térség nyolcadikosai is ellátogattak az intézménybe.

Sok érdeklődő diák érkezett Karcagra, a Szentannai Sámuel Gimnázium Szakközépsikola és Kollégium nyílt napjára. A nyolcadikosok bemutató órákon és foglalkozásokon ismerkedhettek meg az iskolában folyó képzésekkel.

– Iskolánk hagyományos nyílt napja került megrendezésre. Olyan céllal rendeztük ezt meg, hogy a nyolcadikos diákok pályaválasztásához segítsünk információkat adni, hogy melyik szakma, melyik képzési forma milyen lehetőségeket biztosít. – mondta el a Karcag Televíziónak Gyökeres Sándor az iskola igazgatója.

A nyilt napra Karcag vonzáskörzetéből érkeztek, a legtöbben természetesen városunkból. A diákok interaktív foglalkozások keretében ismerhették meg az iskola képzési portfólióját.

Az igazgató elmondta, hogy a nyolcadikos tanulóknak sok információt nyújt egy nyílt nap, hiszen a szakma megismerésén túl, az elhelyeszkedési lehetőségeket is megismerhetik az érdeklődők. Hozzátette, hogy a következő tanévben 4 osztályt szeretnének elindítani a Szentannaiban.

Az iskola 2019. január 9-én tartja következő nyílt napját.

infoKarcag

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Óvintézkedések a tiszafüredi könyvtárban

A jelenlegi járványügyi helyzetre reagálva látogatási óvintézkedéseket vezetett be a Tiszafüredi Városi Könyvtár és Információs Központ. Ilyen intézkedés a kötelező, szabályos maszkviselés, a testhőmérséklet mérése

Tovább »

Keresik Kolompár Eszmeralda Rozáliát

A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik – írja a police.hu. A Szolnoki Rendőrkapitányság 16010/157/639/2020. körözési számon eljárást folytat Kolompár Eszmeralda Rozália eltűnése ügyében. A

Tovább »

Kosárlabda edzések

Nyáron is tartottak edzéseket a Karcagi Sport Egyesület kosarasainak a Városi Sportcsarnokban – tudtuk meg Fodor Csaba szakosztályvezetőtől. Készülnek a következő szezonra, bár az előző

Tovább »