Kolibris érmek moderntánc kategóriában

kolibri

JÁSZBERÉNY | Nagyszerűen szerepeltek a Kolibri SE fiatal versenyzői a fővárosban rendezett Ritmuscsapatok Országos Bajnokságán, november utolsó hétvégéjén.

A Ritmuscsapatok Őszi Bajnoksága két napon át – november 24-25-én – zajlott a Soroksári Sportcsarnokban. Az OB-re a szombati napon 387 fiatal adta le nevezését, köztük 17 versenyzővel a Kolibri SE is. Az alig egy éve alakult jászberényi sportegyesület fiatal lányai a moderntánc kategóriában mérettették meg magukat, és igen figyelemre méltó eredményekkel rukkoltak elő, azaz: az egy arany mellett négy ezüst és három bronzéremmel térhettek haza.

Trióban aranyérmes lett: Szatmári Bianka – Nemes Vivien – Yosef Hanna. Ezüstérmes: Borics Olga – Tóth Florina – Kenyó Anna. Duóban ezüstérmes: a Szatmári Bianka – Juhász Nóra, Oroszi Hanna – Smidt Szofi, Szabó Vivien – Pető Nadin. Az Elekes Hanna – Kardos Tímea páros pedig bronzérmes. Ugyancsak bronzérmet szerzett egyéniben: Oroszi Hanna és Kenyó Anna.

Három VB kvalifikációt is sikerült elérniük: Szatmári Bianka és Juhász Nóri egyéniben, míg Szatmári Bianka, Nemes Vivien és Yosef Hanna trióban. A világbajnokságot jövő február 2-3-án rendezik Bécsben.
– Örülök a szép eredményeknek, nagyon ügyesek voltak a tanítványok, és remélem, hogy nem marad el a jó folytatás sem – nyilatkozta hazaérkezésük után az egyesületi edző és koreográfus, Kollár Anita.

BerényCafé

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Óvintézkedések a tiszafüredi könyvtárban

A jelenlegi járványügyi helyzetre reagálva látogatási óvintézkedéseket vezetett be a Tiszafüredi Városi Könyvtár és Információs Központ. Ilyen intézkedés a kötelező, szabályos maszkviselés, a testhőmérséklet mérése

Tovább »

Keresik Kolompár Eszmeralda Rozáliát

A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik – írja a police.hu. A Szolnoki Rendőrkapitányság 16010/157/639/2020. körözési számon eljárást folytat Kolompár Eszmeralda Rozália eltűnése ügyében. A

Tovább »

Kosárlabda edzések

Nyáron is tartottak edzéseket a Karcagi Sport Egyesület kosarasainak a Városi Sportcsarnokban – tudtuk meg Fodor Csaba szakosztályvezetőtől. Készülnek a következő szezonra, bár az előző

Tovább »