20 évesek a Tiszafüredi Mazsorettek

TISZAFÜRED | Jubileumi gáláját tartotta a Tiszafüredi Mazsorettek Egyesület november 25-én a városi sportcsarnokban. A műsoron fellépett az egyesület minden csoportja, közreműködött a Tiszafüredi Ifjúsági Fúvószenekar és vendégszerepelt Chotebor, Tiszafüred testvérvárosának mazsorettjei. A gálát Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Ujvári Imre polgármester nyitotta meg.

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID or problem with query.

“Tiszafüred olyan, mint egy világítótorony. Példamutató a környék településeinek sportban és kultúrában egyaránt” – fogalmazott Kovács Sándor. Kiemelte, hogy akárcsak a város, annak egyesületei is, így a mazsorettek is, jó példával járnak elől a környéken és a megyében egyaránt. A térség országgyűlési képviselője kiemelte az egyesület példamutató közösségét, a 20 év alatt elért sikereit.

Ujvári Imre kiemelte, hogy az egyesület évek óta sikeres szereplése nagyban hozzájárul a város szellemi fejlődésében. Az egyesület és annak alapítóinak, vezetőinek eredményes tevékenységét méltatta. Hangsúlyozta, az elmúlt évben az önkormányzat kiemelt civilszervezetté nyilvánította a néptáncosok és a zenekar mellett a mazsoretteket is.

Az elmúlt 20 év sikereit jól illusztrálja a tánctér mögött felállított, kupákkal és díjakkal teli nagy asztal.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest