Nyílt nap a Madarász Imre óvodában

Kép: infoKarcag

Kis gyermekem csak nézzél szerteszét, Éretted van minden, ami szép – ez a Várnai Zseni idézet volt a mottója a Madarász Imre Egyesített Óvoda Takács Péter úti Óvodája Pöttöm fogadójának.

Mint Posztósné Kovács Éva intézményvezető elmondta a nyílt délelőtt a szülők számára nyújt betekintést a csoportok életébe.

A szülőkkel közösen készített ajándékok után a kiscsoportosokat köszöntötték, akik jelképesen átbújtak a kapu alatt, ezzel igazi takácsos ovisok lettek. A napot udvari közös játékkal zárták. A rendezvényen részt vett Karcagi-Nagy Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője is.

infoKarcag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Tizennégy hektár égett le

Tegnap balesetek és tűzesetek egyaránt történtek megyénkben, utóbbiak közül két – szántóföldön történt – esemény emelkedett ki. Villanyoszlopnak ütközött és oldalára borult egy kisteherautó tegnap

Tovább »

Folytatódik a Kun-Mediátor per

A 2020. július 7-ére kitűzött tárgyalási napon iratok ismertetésére került sor. Az ún. Kun-Mediátor ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan

Tovább »

Hidegfront vet véget a kánikulának

Szombaton napközben egy hidegfront érkezik északnyugat felől, így délután nyugaton, északnyugaton és néhol északon záporok, zivatarok már kialakulhatnak, majd este, éjjel egyre többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra.

Tovább »