Dárdai Pál fiáról nem mond le a magyar labdarúgó-válogatott

Marco Rossi szövetségi kapitány nem mond le arról, hogy Dárdai Pál fia, ifjabb Dárdai Pál, a Hertha BSC 19 éves középpályása a magyar labdarúgó-válogatottban szerepeljen.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján az olasz szakvezető elmondta, Michael Boris szövetségi edzővel tervezték a fiatal futballista meghívását az U21-es nemzeti csapatba, „Palkó azonban még nem döntötte el, hogy a magyar vagy a német válogatottat szeretné erősíteni”.

„Édesapjával egyeztettem és jeleztem felé, hogy Palkóról semmiképp sem szeretne lemondani a magyar válogatott. Abban maradtunk, hogy Palkó fejlődése érdekében hagyunk számára időt ennek megfontolására, hiszen – ahogy Willi Orban esetében is láthattuk – egy fiatal játékos számára ez nehéz döntés, ugyanakkor más nem határozhat ebben a kérdésben helyette” – nyilatkozta Marco Rossi.

Dárdai Pál a Hertha BSC vezetőedzőjeként már többször lehetőséget adott fiának – aki már Berlinben született – ebben a szezonban a Bundesligában, a Werder Bremen otthonában kezdőként lépett pályára.

MTI

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights