Befejeződött a jászszentandrási önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése

Jászszentandrás Községi Önkormányzat 74,22 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a TOP-3.2.1-15 – Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése című konstrukció keretein belül. Az elnyert támogatásból energetikai szempontú felújítást végeztek a település polgármesteri hivatalán és az orvosi rendelő épületén.

A kivitelezés sikeresen befejeződött, az ünnepélyes átadásra 2018. július 19. (csütörtök) napján 10 órai kezdettel került sor.

A projekt keretében a korábban energetikai szempontból elhanyagolt Jászszentandrás, Rákóczi út 88. és Rákóczi út 94. szám alatt található Polgármesteri Hivatal és az orvosi rendelő épületének felújítása valósult meg.

A komplex energetikai korszerűsítés során elkészült a külső határvonalak teljes szigetelése és a nyílászárók cseréje. Napelemek és tartóelemeik beszerzése, valamint telepítése, továbbá a hivatal akadálymentesítése is elkészült. Mindezekkel egy időben a fűtés korszerűsítse is befejeződött.

A fent leírt fejlesztések eredményeként kialakított, modern, a hatályos jogszabályoknak is megfelelő, energia- és költségtakarékosan üzemeltethető épületek átadásán köszöntőt mondott Pócs János Országgyűlési képviselő, Piroska Miklós, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Szabó László, Jászszentandrás polgármestere.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights