Balesethelyszínelők versenyeztek Szolnokon (képek + videó)

SZOLNOK | A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2018. szeptember 11-én Szolnokon rendezte meg a nyolcadik baleset-helyszínelői verseny megyei döntőjét.

A verseny elméleti és gyakorlati feladatokból tevődött össze. Az elméleti megmérettetésen a rendőrök KRESZ- és szakmai tesztlapot töltettek ki. A gyakorlati feladat szakmai ismeretekből állt, ahol a helyszínelőknek külön beállított helyzetekben kellett bizonyítaniuk a tanult és a munkájuk során tapasztalati úton megszerzett tudásukat. Az összetett versenyben Dajka Norbert rendőr törzszászlós, a Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársa állt a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, második helyen Vadász Krisztián rendőr főtörzszászlós, a Karcagi Rendőrkapitányság beosztottja, míg a harmadik helyen Demény János rendőr főtörzsőrmester, a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság és Burik Roland rendőr őrmester, a Szolnoki Rendőrkapitányság balesethelyszínelője végzett. Az összetett verseny első két helyezettje képviseli megyénket az országos versenyen.

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID or problem with query.

A szervezők különdíjakat is átadtak a megyei döntő eredményhirdetésén, így a legjobb KRESZ elmélet különdíját Vadász Krisztián rendőr főtörzszászlós (Karcagi Rendőrkapitányság), a legjobb szakmai elmélet teljesítéséért járó elismerést Faragó Zsolt  rendőr törzszászlós (Jászberényi Rendőrkapitányság) vehette át.

police.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights