A világ legnagyobb tanórája (képek)

IMG_4219

TISZAFÜRED | Az ENSZ 2015 szeptemberében indította útjára a „Project Everyone” kampányát, amelyben a Világ Legnagyobb Tanórája keretében a 17 újonnan megfogalmazott Globális Célját szeretné megismertetni a gyerekekkel. A kezdeményezés hatására világszerte számos ország – köztük Magyarország is – csatlakozott ehhez a nemzetközi projekthez – ehhez immár negyedik alkalommal csatlakozott a Kossuth Lajos Gimnázium is.

2018.szeptember 24-26- ig, 4 pedagógusunk vállalkozott arra, hogy akár magyar nyelven, akár az angol nyelv segítségével feltárja, hogy mit tehetnek az iskolás gyerekek a Globális Célok elérése érdekében. A Világ Legnagyobb Tanórája tananyagát és kiegészítő anyagait az ENSZ koordinálásával egy szakértői csapat készítette és a főbb világnyelveken tették elérhetővé – írja honlapján a tiszafüredi gimnázium.

A programokban a 10. B, 11. B és a 12. B osztályok tanulói vettek részt. A What World Do You Want to See in 2030? kérdésre Dr. Pásztorné Dr. Vass Anikó vezetésével a 10. és 12. osztály angol csoportjai keresték a választ Tiszafüredre és a nagyvilágra tekintve.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kun apróságok

A Madarász Imre Egyesített Óvodában a hagyományos táborokat nem tudták megszervezni, hiszen minden óvoda folyamatosan nyitva van, így öthetes projektekben dolgoznak mind a kilenc óvodában.

Tovább »

Több baleset is történt szerdán

Szerdán több közlekedése baleset is történt megyénkben, melyek egyike halálos kimentelű volt. Utóbbin kívül Szajolban, Mezőhék környékén és Túrkevén történt esetekről számol be a police.hu.

Tovább »