A legprímább

SZOLNOK | Tóth László címzetes rendőr alezredes vehette át az Év Rendőre elismerést a szolnoki Szigligeti Színházban megrendezett XIV. Területi Príma Gálán.

Idén is a szolnoki Szigligeti Színház adott otthont a megyei gálának, amelyen átadták az elismeréseket. Jász-Nagykun-Szolnok megyében a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöksége Tóth László címzetes rendőr alezredest, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály vezetőjét részesítette az Év Rendőre díjban, amelyet a kitüntetett 2018. szeptember 16-án ünnepélyes keretek között vehetett át a gálaesten.

Az Alezredes huszonöt éve, 1993. szeptember 1-jén kezdte meg munkáját a Rendőrség kötelékében. Az Országos Rendőr-főkapitányság Oktatási és Kiképző Központja által szervezett bűnügyi technikai szakot 1994-ben végezte el. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azon kis létszámú csapatába tartozik, amelynek tagjai eskütételük óta ugyanazon egységnél teljesítenek szolgálatot. Esetében ez az egység a bűnügyi technikai osztály.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi technikai szakterületét széleskörű tapasztalattal, nagy szaktudással, eredményesen vezeti. Elvszerű, kitartó és beosztottjai számára követendő példát mutat. Munkáját felelősségteljesen, kiemelkedő szorgalommal és körültekintően végzi, szakmai ismereteit helyesen alkalmazza. Tudását folyamatosan gyarapítja, aminek köszönhetően olyan szakmai felkészültségre tett szert, amely alapján közvetlen parancsnoka alkalmasnak találta az osztály vezetésére, és 2017. május 1-jétől megbízással, majd 2018. június 1-jétől kinevezéssel látja el az osztályvezetői feladatokat.

Megszerzett ismereteit a lehető legmagasabb színvonalon igyekszik kollégáinak átadni, az eredményes és minőségi munkavégzés érdekében. Elöljáróival és az állománnyal kiváló a kapcsolata.

A huzamosabb ideje kifejtett példaértékű munkavégzése alapján Tóth László rendőr alezredes az Év Rendőre megtisztelő díj elnyerésére méltán vált jogosulttá.

police.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights