Tűzesetek kedden Szolnokon és Törökszentmiklóson

SZOLNOK | A keddi nap folyamán két esethez is riasztották a szolnoki és a törökszentmiklósi tűzoltókat. Szolnokon az aljnövényzet, Törökszentmiklós-Ballán egy ingatlan melléképülete égett.

Több mint száz négyzetméteren égett le foltokban az aljnövényzet kedd délután Szolnok és Újszász között, az Abonyi úti vasúti megállónál. A tűz a vasúti forgalmat nem érintette. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be, személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy ingatlan melléképülete Törökszentmiklós-Ballán, a Jégvirág utcában kedd délután. A tűz átterjedt a főépületre, valamint egy szomszédos portán található, bálák tárolására használt melléképületre is. A főépület tetőszerkezetének fele, a két melléképület teteje pedig teljesen leégett, emellett az ingatlan végében lévő száraz fű is kigyulladt háromezer négyzetméteren. A törökszentmiklósi önkormányzati és a szolnoki hivatásos tűzoltók öt vízsugárral fékezték meg a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki, viszont a ház annyira károsodott, hogy lakosságvédelmi intézkedésre volt szükség.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights