Két súlyos sérült is volt szerdán

J-N-SZ MEGYE | Szerdán hat beavatkozást igénylő esemény során avatkoztak be a megye tűzoltói. Sajnos ezek során két ember súlyos sérüléseket szenvedett.

Az egyik közülük szerda reggel sérült meg a 4-es számú főúton Szajolnál, amikor motorkerékpárjával egy személygépkocsinak ütközött. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a kétkerekűt, majd homokkal felitatták az úttestről a belőle kifolyt motorolajat.

Egy nap alatt két személygépkocsi is árokba csúszott az útpadkáról Kunszentmártonban, a Szent Imre herceg utcában. Mindkét jármű forgalmi akadályt képzett. A szerda délelőtti esetnél a város hivatásos tűzoltói kézi erővel ki tudták tolni az autót az árokból, a délutáni beavatkozásnál viszont már emelőpárnát kellett használniuk a probléma felszámolásához.

Két személygépkocsi ütközött össze szerda délelőtt Szolnokon, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A két járműben összesen hatan utaztak, közülük hárman szenvedtek könnyű sérüléseket. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, és megszüntették az üzemanyagszivárgást.

Lezuhant egy ember a szolnoki Tisza hídról szerda délután, és egy köves területre esett. A helyszínre a szolnoki hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik az eszméletlen sérültet hordágyra helyezték, majd mentőkötél segítségével, a társszervekkel közösen felvitték a gátra és átadták a mentőknek. A súlyos sérüléseket szenvedett embert kórházba szállították.

Kis területen égett szemét szerda délután Szolnokon, a Mező utca egyik ingatlanjának udvarán. A szolnoki hivatásos tűzoltók puttonyfecskendő és kéziszerszámok használatával fojtották el a lángokat.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights