Hétfőn sem pihenhettek a tűzoltók

Kép: youtube.com

J-N-SZ MEGYE | A hétfő napon is sok esethez riasztották a megye tűzoltóságait.

Meggyulladt egy mikrobusz műszerfala hétfő hajnalban Tiszaföldváron, az Óvirághegy I. úton. A város önkormányzati tűzoltóinak kiérkezése előtt a tulajdonos megfékezte a lángokat és áramtalanította a járművet. A tűzoltók hőkamerával vizsgálták át az autót további izzások után kutatva. A tűz a mikrobuszon kívül mást nem érintett, és senki sem sérült meg.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfő délután a 34-es számú főúton, Kunhegyes külterületén. Az egyik autó az árokba csúszott, a másik az úttesten maradt. A kunhegyesi önkormányzati tűzoltók teljes útzár mellett áramtalanították a járműveket. A balesetben összesen három ember volt érintett, a mentők mindannyiukat kórházba szállították.

Meghasadt egy körülbelül húsz méter magas fa törzse hétfő délután a martfűi Bata utcában. A törött darab egy kerítésre hullott, házakat és gyalogosokat veszélyeztetve. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók kötél, dugólétra és motoros fűrész segítségével avatkoztak be, sérülés nem történt.

Szintén egy fa okozott problémát hétfő délután Tiszaderzsen, ahol egy nemesnyár egy közvilágítást ellátó kábelre dőlt, és járműforgalmat veszélyeztetett. Az abádszalóki önkormányzati tűzoltók félpályás útlezárás mellett kihúzós létrával és motoros láncfűrésszel távolították el a fát, majd letakarították az úttestet. Az eset során senki sem sérült meg.

Két személyautó ütközött össze hétfő délután a 4-es számú főút szolnoki szakaszán, a Holt-Tisza felett átívelő hídon. Az egyik gépkocsi járóképes maradt és önerejéből le tudott menni a hídról, a másik viszont forgalmi akadályt képzett. A szolnoki hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanítás után eltávolították az úttestről. A balesetben senki sem sérült meg.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kun apróságok

A Madarász Imre Egyesített Óvodában a hagyományos táborokat nem tudták megszervezni, hiszen minden óvoda folyamatosan nyitva van, így öthetes projektekben dolgoznak mind a kilenc óvodában.

Tovább »

Több baleset is történt szerdán

Szerdán több közlekedése baleset is történt megyénkben, melyek egyike halálos kimentelű volt. Utóbbin kívül Szajolban, Mezőhék környékén és Túrkevén történt esetekről számol be a police.hu.

Tovább »