Forgalomba helyezték az M4-es új szakaszát

Forgalomba helyezték az M4-es gyorsforgalmi út új szakaszát Ceglédbercel és Cegléd között csütörtökön.

A 8,1 kilométeres útszakasz ceglédi átadásán Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára azt mondta, hogy az út teljes megépülésével nemcsak gyorsulni fog a forgalom, hanem biztonságosabbá is válik.

Cegléd, 2018. augusztus 16.
Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára (j) beszél, mellette Földi László, a térség kereszténydemokrata párti országgyûlési képviselõje az M4 gyorsforgalmi út Ceglédbercel-Cegléd közötti 8,1 kilométeres szakaszának forgalomba helyezésén Ceglédnél 2018. augusztus 16-án.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Hozzátette, hogy a jövő év második felében befejeződő fejlesztés a térség gazdaságára is jelentős hatással lesz.

Földi László, a térség fideszes országgyűlési képviselője elmondta, hogy Cegléd és környéke nagyon sokat vár az út megépülésétől, mivel az nagy hatással lesz az idegenforgalomra és a helyi gazdaságra.

Cegléd, 2018. augusztus 16.
Lajkó Csaba és Polgár Balázs, a Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatói, a Löködönc Pneumobil elenevezésû projekt résztvevõi pneumatikus autóikkal bemutatót tartanak az M4 gyorsforgalmi út Ceglédbercel-Cegléd közötti 8,1 kilométeres szakaszának forgalomba helyezésén Ceglédnél 2018. augusztus 16-án.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Új fejlődési szakasz indulhat a környék településeinek életében – fűzte hozzá.

Takáts László, Cegléd polgármestere történelmi pillanatnak nevezte a fejlesztést, amelyre a helyiek régóta várnak.

MTI

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights