Fakidőlések adták a legtöbb munkát a szolnoki tűzoltóknak

SZOLNOK | A Tiszaligetben két fenyőfa dőlt az úttestre, és forgalmi akadályt képzett. A szolnoki hivatásos tűzoltók motoros fűrésszel szüntették meg a problémát. A tűzoltók bevonulás közben egy nagyméretű faágat találtak az úttesten, és ezt is eltávolították.

A Vízpart körúton szintén úttestre dőlt egy fa, amely miatt akadozott a közlekedés. A szolnoki hivatásos tűzoltók itt is láncfűrész segítségével avatkoztak be.

A Szigligeti utcában egy tizenöt méter magas fenyőfa kerítésre dőlt és félig a járdán volt. A város hivatásos tűzoltói itt is motoros fűrészt vettek igénybe, hogy helyreállítsák a rendet.

A megyeszékhely határában, a besenyszögi elágazásnál, egy lovarda udvarán viszont anyagi kár is keletkezett, amikor egy öt méter magas nyárfa autóra és villanyvezetékre dőlt. A járművet a gallyak több helyen megkarcolták. Mivel a vezeték nem volt áram alatt, ezért a szolnoki hivatásos tűzoltók azonnal megkezdhették a fa eltávolítását.

A vízirendőrség csónakházánál a vihar egy fűzfa ágait szakította le, ezek a gyalogosforgalmat akadályozták. A szolnoki hivatásos tűzoltók motoros fűrésszel szüntették meg a problémát.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights