Elfogták a szolnoki rablót

KŐTELEK | A rendőrök azonosították és elfogták azt a kőteleki férfit, aki korábban kirabolt egy idős asszonyt Szolnokon.

Egy ismeretlen férfi 2018. július 14-én 17 óra 25 perckor Szolnok egyik utcáján előzetes szóváltás nélkül fellökött egy gyalogosan közlekedő nőt.  A férfi az idős asszony füléből kitépte a fülbevalóját és az arany nyakláncát, majd elmenekült a helyszínről. A Szolnoki Rendőrkapitányság az ügyben rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozók tanúkat hallgattak meg, adatokat és információkat gyűjtöttek az elkövető mielőbbi azonosítása érdekében. A rendőrség honlapján közzétett felhívásnak köszönhetően 2018. augusztus 9-én azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. József kőteleki lakost. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 26 éves férfit és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

police.hu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »