„Balesetmentesen érj az iskolába!”

J-N-SZ MEGYE | 2018 a Családok éve. Ehhez kapcsolódóan a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága „Balesetmentesen érj az iskolába!” címmel fotópályázatot hirdet. A játékkal hangsúlyozni szeretnék a szülők felelősségteljes magatartásának fontosságát, kiemelten – gyermekeik védelme érdekében – a tudatos közlekedésre való nevelést.

A pályázat célja az iskolakezdés kapcsán felhívni a szülők figyelmét a kerékpárral közlekedő gyermekek iskolába történő biztonságos eljutásának fontosságára.

A pályázat menete: A szülő készítsen egy fényképet a gyermekéről és annak kerékpárjáról úgy, hogy a kerékpár kötelező és ajánlott felszerelései, valamint a gyermek védőfelszerelése és láthatósága jól érzékelhető legyen. A kép üzenete a gyermek biztonságos közlekedésre való felkészültsége legyen. Jól mutat, ha a képnek nevet/címet/jelmondatot is adnak, ami a biztonságos iskolakezdésről szól.

A fotót a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottságának hivatalos facebook oldalára kell Üzenetben megküldeni, melynek címe: JNSZ MRFK Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.

 A képet beküldő egyben tudomásul veszi és hozzájárul, hogy a rendőrség a fényképét a megyei balesetmegelőzési bizottság facebook oldalán megjeleníti. A nyilvánosságra hozatalt követően az internetes technológia természetéből fakadóan a fotót más médiatartalom-szolgáltató is átveheti, másolhatja, saját médiaszolgáltató felületén közreadhatja.

A beküldött fotók legjobbjai közül 10 család értékes díjazásban részesül.

A fotókat 2018. augusztus 31-ig várjuk, a nyerteseket szeptember 7-ig kiértesítjük.

police.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights