Vízisport Abádszalókon

ABÁDSZALÓK | Abádszalókon az immáron 30 éve működő Riviéria Vízisport képviseletében, Pócs Zoltán adott interjút nekünk arról, hogy milyen lehetőségek vannak, azoknak a vendégeknek is, akik aktívan szeretnék pihenésüket eltölteni.

Nyilatkozatából kiderült, hogy a Tisza-tó a vízpartot kedvelők Mekkája, gyorsan melegedő vizével. A partról megközelíthető, a strand melletti szakaszon a centrum, ahol a vízi sportok szerelmesei hódolhatnak kedvtelésüknek. Fellelhető itt a vízisí, a vízi banán, a jet-ski, a vízi bob, a vízi bicikli, és a kajak is. Mindezek kipróbálása felejthetetlen élménnyel gazdagítja a kedves vendéget, Pócs Zoltán a Riviéra Vízisport oszlopos tagjának elmondása alapján.

Zoltán nyilatkozatából az is kiderült, hogy vannak olyan csoportok is, akik kimondottan itt tartják meg a csapatépítő tréningjeiket, a kellemest kötik össze ezáltal a hasznossal.
Számottevő azok a már idősödő hölgyek és urak is akiket a kényelmes napágyak és a környezet szépsége vonz ide.

Szó esett arról is, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a gyerekek biztonságára, illetve rövid ideig tartó oktatást követően,-ami időnként idegen nyelven folyik- „szállhatnak” vízre a kísérletező kedvű vendégek.

A visszajelzések alapján, mindenki jól érzi magát az itt eltöltött idő alatt és a vízisportok szerelmeseivé válnak a gyakran első nekifutásra induló próbálkozók.

infoKarcag

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights