Árnyékoló a strandon

Kép: Karcag TV

KARCAG | Árnyékolóval védik a gyerekeket a nap káros sugaraitól a karcagi Akácliget Gyógy- és Strandfürdőben. A beruházás után biztonságban strandolhatnak a gyerekek.

Itt a nyár, végre sokat süt a nap, egyre több időt töltünk a szabadban. Sokan vágynak divatos napbarnított bőrre, de akik csak egy kirándulással vagy akár kerti munkával szeretnék tölteni az idejüket, azoknak is fokozottan oda kell figyelniük a bőrük és szemük védelmére.

A napsugárzásnak szervezetünkre káros része az ultraibolya sugárzás. Ezen belül az UV-A sugárzásnak jótékony hatása is van, hiszen elősegíti a csontképződést és a barnulást. Ugyanakkor hozzájárul a bőr öregedéséhez. Az UV-B sugárzás közvetlenül károsítja bőrünket.

Különösen figyeljünk oda a gyermekekre, ők még inkább veszélyeztetettek. A déli órákban lehetőleg egyáltalán ne tartózkodjunk a napon, ha mégis szükséges, védekezzünk megfelelő fényvédőkkel tegyük azt. A megfelelő időpont kiválasztásával nyugodtan élvezhetjük a napsütést anélkül, hogy az egészségünkben kárt okozna.
A karcagi strandon a gyerekek, az árnyékoló felszerelésével nagyobb biztonságban vannak és megfelelő körülmények között élvezhetik a fürdőzést.

Andrási István fürdővezető elmondta, hogy az árnyékoló megépítését régóta várták már a kisgyermekes szülők, ezt idén saját forrásból tudták megvalósítani. A beruházással egy időben tájékoztató táblák is elhelyezésre kerültek, így még könnyebben tájékozódhatnak a turisták a fürdő területén.
A fürdő folyamatosan törekszik arra, hogy fejlesztéseivel tovább növelje az ide látogató vendégek komfortérzetét.

infoKarcag

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest