Közlekedik a család (videó)

J-N-SZ MEGYE | 34 család vett rész a vetélkedősorozat megyei elődöntőjén, Jászberényben.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. június 2-án Jászberényben rendezte meg az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett „Közlekedik a család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei elődöntőjét. A rendezvény célja, hogy felhívják a figyelmet a biztonságos és balesetmentes közlekedés fontosságára. Emellett 2018 év a „Családok éve”, éppen ezért a rendőrség hangsúlyozza a szülői példamutató magatartás kiemelt szerepét és a család közösségnevelő erejét.

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID or problem with query.

A versenyző családok KRESZ tesztlapokat töltöttek ki, elsősegélynyújtási feladatokat oldottak meg, a felnőttek vezetéstechnikai tudásukat mérték össze, még a gyermekek kerékpáros pályán mutatták meg ügyességüket.

A verseny eredménye:

I. helyezett: Baranyi család (Jászberény)

II. helyezett: Vinis család (Karcag)

III. helyezett: Fejes család (Jászberény)

A megmérettetés első helyezettje képviselheti a megyét a 2018. június 23-án és 24-én Heves, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megrendezésre kerülő országos döntőn.

A rendezvény végén valamennyi résztvevő család ajándékot vehetett át a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságától.

police.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights