Fehérneműk és pizsamák – a Tchibo webáruház heti kínálatában böngésztünk

Alvás előtt, és felkelés után is jó érzés lehet valamit magunkra húzni, a nyári melegben viszont célszerű, ha ez a darab igazán könnyű – a világoskék női köntös pedig éppen ilyen darab!Lágy esésű, szövött anyaga lazán követi a test vonalát, rögzítése, és bőségének szabályozása pedig a derékrészen található megkötőveloldható meg. Emellett egy belső megkötőt is találunk benne, hogy igazán jól illeszkedjen a test vonalához. A köpeny ujjainak végén finom csipkedíszítéstalálható, így egyszerűségében is rejlik egy kis érdekesség, hogy biztosan jól induljon a nap! A fehérnemű és hálóing kollekció pedig itt található.

A hálóruhák mellett különféle fehérneműkből is válogathatunk a heti ajánlatban, amelyek mind olyan anyagokból készültek, hogy biztosan kellemesen telnek majd a napjaink bennük. A testszínű és sötétkék színben kapható, puha kosaras melltartómerevítő nélkül, lágyan formálja a kebleket, így különösen kényelmes viseletet biztosít, a testszínű verzió ráadásul teljesen láthatatlan marad a világosabb ruhák alatt is. Kosarai enyhén párnázottak, pántjai állítható hosszúságúak, hátul pedig háromszorosan álltható SoftSeal® kapcsos zárórésszelrögzíthetjük. Elöl apró masni díszíti, oldalt pedig finom csipkeszegély fut végig az oldalsó és hátsó részen.

A testszínű, könnyű és lélegző spacer anyagú kosarakkalkészült melltartóa színben azonos, puha kosaras párjához hasonlóan tökéletes megoldás a nyári időszakban! Fehér, vagy más világos színű felsők alatt is láthatatlan marad, így ideális a nyári szettekhez. Azoknak, akik a legmelegebb hónapokban is a sötétebb ruhákat részesítik előnyben, jó hír, hogy ez a kényelmes melltartó sötétkék színben is kapható a kínálatban. A kosarak oldalát, és az őket elöl összekötő részt finom csipke díszíti, a kényelmet pedig állítható pántjai, és a hátul található, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész biztosítja. Még több melltartóitt.

A melltartók mellett különféle alsók közül is válogathatunk: a selymesen fénylő, puha microtouch anyagú brazil alsókat két darabos szettben vásárolhatjuk meg – a hátul található finom csipkebetoldásokkal, elöl pedig apró masnival különösen esztétikus darabokról van szó, amelyek kényelméről a pamut lépésbetétis gondoskodik. Az alsók többféle színben is kaphatók, a sötétkék mellett fehér, barna és barackszín-mintás verziókban is elérhetők a szettek, amelyek minden esetben biztosítják az egész napos kényelmet!

A magic cut alsókszintén két darabos szettben kaphatók, és a brazil alsókhoz hasonlóan ezek is a selymesen fénylő microtouch anyagbólkészültek, különösen lapos eldolgozással, annak érdekében, hogy ne tűnjenek át a ruha alatt. A derékrészen finom csipkéveldíszített alsók testszínű és sötétkék színben kaphatók, a testszínű ráadásul kifejezetten alkalmas a világos, nyárias ruhák alá, hiszen nem fog látszani ezek alatt sem. Az alsók kényelméről a kellemes anyag mellett a pamut lépésbetétis gondoskodik. Még több női alsó itt.

A kínálatban a különféle kiegészítők is helyet kaptak, így a virágminta egy praktikus neszeszeren, és egy két darabos rendszerező-doboz szetten is visszaköszön. A neszeszer strapabíró anyaga könnyen letörölhető, így a tisztántartása sem okozhat gondot, miközben nyitott rekeszében jól elférnek a szükséges apróságok – amelyeket a rekeszen belül 4 pánt segít rendszerezni. Emellett egy külső cipzáras zsebet is találunk rajta, hogy valóban mindent rendszerezetten tárolhassunk. A rendszerező doboz a fehérneműs fiókok rendbentartásához, átláthatóságáhozjárul hozzá: az egyik doboz belső felosztás biztosít 9 kisebb rekesszel, amelyben például zoknik, vagy alsók tárolhatók; az osztatlan dobozban pedig jól elférnek a melltartók. A dobozok oldala és alja is megerősített, aljuk pedig kivehető, így használaton kívül helytakarékosan összehajthatók. Még több táska, pénztárca itt.

A teljes heti kínálatbanmég egy sor szép, kényelmes és praktikus ruhadarabot, kiegészítőt találunk, így érdemes átböngészni a webshopban az összes lehetőséget és a női ruha és állandó kínálatot, hogy megtalálhassuk a számunkra leginkább megfelelő darabokat!

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights