Egészség nap a rendőrségen

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőinek kiemelten fontos munkatársainak egészségmegőrzése és egészségfejlesztése.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi programjának részeként 2018. június 4-én „Egészség napot” szerveztek Szolnokon.

A véradáson minden eddiginél magasabb számú megjelenést regisztráltak. Kiemelt érdeklődés övezte a PSA-szűrését, amely során a 40 év feletti férfiak tájékoztatást kaptak az egészséges életvitelről, a férfibetegségekről, majd az ujjbegyből levett pár csepp vérből egy előzetes PSA eredményt is kaphattak. Az érdeklődők megismerhették a daganatos betegségek kiszűrése körében az önvizsgálati technikákat. A szakemberek kiemelten felhívták a figyelmet ezek elsajátításának fontosságára. Konfliktuskezelés és támadás elhárítás témakörében gyakorlatorientált előadást is tartottak. A nap második részében – hagyományteremtő céllal – egy interaktív beszélgetés részesei lehettek a rendőr-főkapitányság munkatársai, ahol ezen a napon az aromaterápia hétköznapi hasznosságáról konzultálhattak az előadókkal.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi tervének programjairól itt olvashatnak:

police.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights