A szolnoki Kölyökpark közel 500 gyereket ajándékozott meg

SZOLNOK | Május 31-én szakmai találkozó keretében debütált a szolnoki KÖLYÖKPARK játszóház és fejlesztő és mozgáscentrum Szolnokon.

A fejlesztésre is alkalmas park a legkisebbeknek szóló babaringató játékokkal, baba trambulinnal és a nagyobbacskák számára hatalmas mászó rendszerrel, üveghíddal, indiáncsapdával, falmászással, óriás építőkockákkal és az egyedülálló, számítógépen megtervezhető és 3D-ben megépíthető Quadro játékokkal teremti meg az élményt. A pszichológusok, mozgásfejlesztők által megtervezett és a legújabb skandináv és német játékokat felvonultató KÖLYÖKPARK június 15-én a Pelikán Bevásárló Áruházban nyitja meg kapuit a nagyérdemű előtt, de addig is számos akcióval, ajándékkal kedveskedtek a szolnoki és környékbeli gyerekeknek. Fekete Éva, a Kölyökpark megálmodója és ügyvezetője összesen közel 500 ajándékkupont osztott ki a szakmai találkozón megjelent bölcsődék, óvodák, iskolák vezetői számára, hogy a hamarosan induló vakációra osszák ki a gyerekek között jutalomként.

A május 31-én a Tisza moziban megtartott szakmai találkozón elsőként a pedagógusok, mozgásfejlesztő szakemberek ismerkedhettek meg a már 20 éve sikeresen működő KÖLYÖKPARK korai fejlesztő eszközeivel, alternatív testnevelés óra lehetőségével és német és skandináv fejlesztőeszközökkel.

A szolnoki KÖLYÖKPARK szoros együttműködést szeretne kialakítani a régiós intézményekkel, mely első gesztusaként 14 szolnoki illetve Szolnok környéki iskolának, óvodának és bölcsődének ajándékoztak ingyenes KÖLYÖKPARK játszóház jegyeket, melyet a tanévzáró ünnepségen elismerésként fognak megkapni az gyerekek. A vakációs ajándék ezzel nem ér véget, hisz a Szolnoki Szimfonikus Zenekar ifjúsági tagozatában aktívan közreműködő ének-zenei iskolások és az MCC Fit Tehetségprogram végzősei is vakációs ajándékbelépő jegyeket kaptak a KÖLYÖKPARK jóvoltából.

A szakmai program alkalmából számos együttműködést jelentettek be, például a népszerű szolnoki REPTÁR és a közkedvelt Martfű SPA nyári eseményei kapcsán, ahol a szolnoki KÖLYÖKPARK ingyenes fejlesztő- és élménypedagógia foglalkozásaival lesz jelen.

A nagyközönség számára június 15-én, a Vakáció nulladik napján nyitja meg kapuit a SZOLNOKI KÖLYÖKPARK, ingyenes nyílt nappal, a próbanapra kizárólag a helyszínen, június 15-én reggel 10 órától lehet regisztrálni. A jelentkezők egy-egy időpontra, adott időintervallumra kapnak majd karszalagot a próbajátékhoz. A várhatóan nagy érdeklődés miatti várakozást ingyenes lufi hajtogató bohóc, csillámtetoválás és a népszerű hover board bemutató teszi majd élvezetessé.

A Kölyökparkban számtalan kedvezmény várja látogatókat, egy éves kor alatt fél áron, valamint csoportkedvezményekkel.
Szülinapi rendezvények, alternatív testnevelés óra, babamegőrzés és még számtalan szolgáltatás megtalálható a Kölyökpark szolgáltatásai között.

A nyitás hétvégéjén – ami már térítés ellenébe vehető igénybe – június 16-17-én lufihajtogató bohóc, hover board bemutató, arcfestés. Szombaton délelőtt a Da Vinci Kids ismeretterjesztő applikáció jóvoltából látványos tudományos kísérletek várják a látogatókat, mint például lávalámpa készítés.

iSzolnok

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights