Újabb lehetőségek a balesetek megelőzésére

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága “Graffitivel a balesetek megelőzése érdekében!” címmel falfestő technikával rajzpályázatot hirdet.

A pályázat célja a közlekedésbiztonságra történő figyelemfelhívás olyan rajzokon keresztül, melyek színesek, látványosak, és a mellettük elhaladó közlekedőket elgondolkodtatja. A pályázatra jelentkezhetnek egyénileg vagy csapatban is, kreatív fiatalok és felnőttek egyaránt, korhatár nélkül. Első körben egy színes vázlatot kérünk arról, hogy mi az elképzelés a falrajzról, valamint annak megvalósításához milyen eszközökre, kellékekre van szükség.

A vázlatot lefotózva, a készítő nevével és elérhetőségével együtt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottságához (5000 Szolnok, Baross út 39.) vagy e-mailen: jaszmrfk@jasz.police.hu címre kell eljuttatni. A borítékra írják rá: “Graffiti rajzverseny”.

Az elkészült pályaművek közül az első öt helyezett díjazásban részesül. A beküldött alkotások terveink szerint plakáton és más közlekedésbiztonsági kiadványokon is szerepelni fognak. A nyertesek részére – a pályamű végleges elkészítéséhez – a falfelületet és az eszközöket a rendőrség biztosítani fogja.

A beküldés határideje: 2018. május 30.

police.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights