Sabadell(verődni) idegenben…szabad!

SZOLNOK | Lefutott meccset nézhetett meg szerda este Szolnokon az alig kétszáz néző. A spanyol első osztály jó csapata Club Natacio Sabadell, de az európai színtéren még van mit erősödniük.

A Szolnok vendégeként sok esélyük nem volt, a házigazda a kötelező győzelmet nem hagyta kétségessé tenni egyetlen pillanatra sem. A Szolnok edzője, Cseh Sándor inkább nagyon komolyan vett edzőmérkőzésnek tekintette az összecsapást, ami különösebben már nem befolyásolhatta a BL-csoportban elfoglalt helyeket.

A Fradi elleni magyar bajnoki döntőre készülő tavalyi bajnok tehát egyelőre befejezte a Bajnokok ligáját. Ami most látszott, hogy Younger megint kiválóan játszott, ahogyan Aleksic is lőtt két olyan gól, amit csak ő tud talán az egész világon, Mezei Tamás jól dolgozott és lőtt két gólt, ezt megtette Zalánki Gergő is. Bátori mintha nem találná a helyét, a medence partjáról kedvetlennek látni őt a vízben. A teljesítménye nem az igazi, ez nem jó előjel, de Milos Cuk sincs a csúcson. Nem volt nagy meccs, mindenki tudta, hogy kinek hol a helye a jelenlegi rangsorban. Kevés volt – vízilabdához mérten – a szabálytalanság, bő egy óra alatt eljutottak a gárdák a végéig.

Jól védekezett a Szolnok, a támadásokkal sem volt baj, de ennél nyilván több kell, a Ferencváros ellen csak egy nagyon jó Szolnoknak van esélye. Nem támpont igazán, hogy a spanyolokat alaposan elverték a BL utolsó csoportmeccsén. A legjobb nyolc között tehát a Szolnok.

Szolnoki Dózsa   –   Club Natacio Sabadell (spanyol) 14–4 (3–1, 2–1, 5–0, 4–2)
Gólszerzők: 
Younger 3, Aleksic 3, Zalánki 2, Mezei 2, Jansik D., Prlainovic, Cuk, Fülöp, ill. Gorria, Bustos, Fenoy, Carrasco

iSzolnok

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights