Megnyílt a felújított berekfürdői Park Étterem

BEREKFÜRDŐ | Megnyílt a felújított berekfürdői Park Étterem. Pénteken a tulajdonos Hubai család nevében Hubai Imre köszöntötte a meghívott vendégeket, majd dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszternek adta át a szót.

Megnyílt a felújított berekfürdői Park Étterem. Pénteken a tulajdonos Hubai család nevében Hubai Imre köszöntötte a meghívott vendégeket, majd dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszternek adat át a szót.

– Igazán régóta vártuk már, hogy Berekfürdőben, mely a Nagykunság gyöngyszeme egy ilyen vendéglátóközpont megnyíljon. A régi Park Étteremhez mindenkit nagyon szép emlékek kötnek. S most az újranyitással eljött ez a pillanat, köszönhetően a Hubai családodnak, akik egy szemet gyönyörködtető éttermet hozott itt létre. Ma egy olyan étteremben lehetünk, amely azt hiszem büszkesége lesz a településnek, szívből gratulálok és sok sikert kívánok a további terveik megvalósításához – mondta a tárcavezető.

– Köszönöm mindenki munkáját, aki részt vett a megvalósításban – folytatta Hubai Imre, hiszen a család kitartása mellett a beruházáshoz kellettek az együttműködő kivitelezők, a tervezői munkát megvalósító szorgos kezek, s hogy az étterem ma megnyílhasson. Nem titok, hogy szeretném folytatni a beruházást egy 47 szobás 4 csillagos szálloda építésével, épp ahol most vagyunk, ez az a nagyterem – retró étterem -, mely teret ad a vadonatúj konferenciateremnek és fölötte 3 szintes szállodának, hogy négy csillagos minőséggel várja majd a településre pihenni gyógyulni és finom ételeket fogyasztani vágyó vendégeket – sorolta a jövőre vonatkozó terveket Hubai Imre, aki megköszönte szüleinek, testvéreinek, családjának a támogatást és akikre a jövőben is számít az üzemeltetés során.

Az édesapa, Hubai Imre Csaba pedig felidézte a kezdeteket, amikoris Berekfürdőben 1988-ban elindult a családi vállalkozás a kertészettel, majd fokozatosan bővült a tevékenységük a biogazdálkodással, s legutóbb a turizmussal. Szólt arról, hogy felesége, Margitka és három gyermekük, ma pedig már az unokáik is bekapcsolódtak a családi gazdálkodásba és arról, hogy jöttek újabb és újabb tervek a Nimród Szállodától a biobolton át a Park Étteremig. A gazdálkodásukra évek óta az a jellemző, hogy mindent hasznosítanak,. azaz a megtermelt javakat feldolgozva saját gazdaságukban hasznosítják, s erre törekszenek a jövőben is. A működése során az 55 éves múltra visszatekintő vendéglátó egység kívül-belül megújult, nagyrészt helyi alapanyagokra építkező konyhájának kínálata magában hordozza a hagyományos és mai napok gasztronómiai élményeit. A kiváló adottságú gyógyvizű strandfürdővel szomszédos, 700 fő befogadására alkalmas létesítményben helyet kapott egy a ’la carte és egy önkiszolgáló étterem, egy 300 fős, szekcionálható rendezvényterem, valamint hangulatos, zenés kerthelyiség is. Ennek megfelelően jelentős számú, mintegy 40 fős személyzet gondoskodik majd a vendégek magas szintű kiszolgálásáról.

Az éttermet ezután Csoma Judit református lelkész és Gulyás Zsolt katolikus plébános, érseki tanácsos áldotta és szentelte meg, majd a szalagot dr. Fazekas Sándor miniszter vágta át.

infoKarcag

 

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights