Közös siker a választási győzelem

SZOLNOK | Egy hónappal az országgyűlési választások után a szolnoki Szigligeti Színházban gyűltek össze egy kis felhőtlen ünneplésre a Fidesz-KDNP megválasztott képviselői, meg azok, akik sokat tettek a választási sikerért.

Köztük pedagógusok, orvosok, hivatali dolgozók, de vállalkozók és alkalmazottak is szép számmal. A Márai Sándor polgári köt volt s házigazda és a bevezető mondatokból az is kiderült, hogy éppen a polgári körök jártak élen a civilek között, amikor terepmunkáról volt szó. Ezt Szalay Ferenc házigazdaként, de a Fidesz megyei elnökeként is mondta köszöntőjében. A köszönet hangján szólt a cigányság azon részéről, amely a Lungo Drommal kötött együttműködés alapján ugyancsak segített a kétharmados siker elérésében nem csupán a megyében, de országosan is. A rendezvényen ott volt Farkas Flórián, a Lungo Drom vezetője és Mága Zoltán zenész, Szolnok díszpolgára is. Külön köszönte a Szolnok és térsége képviseletében nyolc esztendőn át parlamenti munkát végző Bene Ildikó munkáját, aki most Kállai Mária megválasztásában segített önzetlenül.

Bene Ildikó szavaiból kiderült az is, hogy jóval ezer fölött van azoknak a száma, akik házról házra jártak megismertetni az emberekkel a kormány elvégzett és elvégzendő munkáját, amiben maga is részt vett. Mint mondta, képviselői munkája során kiváló embereket ismert meg a választókerületben, akikkel nagyszerű volt együtt gondolkodni.

Kállai Mária, a megválasztott képviselő hálával szólt elődje munkájáról a választási sikerében komoly részt vállalók előtt, kijelentette, hogy közös munka sikere az eredmény, ami elsősorban a közös értékrenden alapult. A választók megértették, hogy nagyon fontos az ország biztonsága, amit a harmadik Orbán-kormány garantált és teszi ezt ezután is. A cél a mind jobb foglalkoztatottság, a családok támogatása, a rászorulók segítése, ahogyan eddig is. Ígérte, hogy szolgálatát a legjobb tudása, szűkebb pátriája és az ország érdekei szerint végzi.

Az estet a Szigligeti Színház műsora zárta.

iSzolnok

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights