Idén Jászberénybe várják a versenyezni vágyó családokat

JÁSZBERÉNY | A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset-megelőzési Bizottság munkatársai a „Közlekedik a család” megyei válogatóját 2018. június 2-án rendezik meg Jászberényben, az Állat- és Növénykertben, ahol KRESZ elmélet, vezetéstechnika, kerékpáros ügyességi vetélkedő, elsősegélynyújtás és más játékos feladatokban mérhetik össze tudásukat a nevezők. A rendőrök 2018. május 25-én több jászberényi helyszínen is népszerűsítették a közelgő  lehetőséget.

Idén azon oktatási intézményeket, amelyekből a legtöbb család jelentkezik a vetélkedőre a Skoda Márkaképviselet értékes díjazásban részesíti. A versenyen való részvétel ingyenes.

A „Közlekedik a család” vetélkedő helyszínére olyan családokat várunk, ahol a szülők 6-17 év közötti gyermeket nevelnek, és legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel.

A megyei versenyen legjobban szereplő család részt vehet az országos döntőn 2018. június 23-24. között. A tét nem más, mint egy Skoda Rapid Family típusú személygépkocsi, amelyet az országos első helyezett nyer meg.

A rendezvényről bővebben: www.kozlekedikacsalad.hu

police.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights